Spiritueel cafe 11 en 18 september en 9 oktober

Hallo Lieve Mensen,

Nog steeds allemaal een beetje anders dan anders maar toch de mogelijkheid om weer samen onder gelijkgestemde te kunnen zijn is er weer. In kleinere groepjes weliswaar. Afhankelijk van het onderwerp is het nu max 8 personen, inclusief zij die de avond verzorgen. Hierom is er een tweede mogelijkheid voor dezelfde avond, mocht
11 september vol zijn! Namelijk: vrijdag 18 september.

Thema: Medicijnwiel

Het medicijnwiel, levenswiel is een instrument die je bijvoorbeeld in kunt zetten om te weten waar je nu staat. Volgens oude tradities is zij vooral dankzij de indianen en oervolkeren nog in leven gehouden en weer naar buiten gekomen. Over de hele wereld is haar kennis in gebruik geweest bij natuur genezers. Deze avond ligt de focus met name op de levenscirkel die hier in Nederland gebruikt kan worden. Want elke indianen stam had een ander medicijnwiel. Andere kleuren, dieren of invulling bepaald door waar men leefden.

Nieuwsgierig? Zin in? Meld je dan aan voor deze avond.
Wees welkom en maak er samen een gezellige avond van!

Tijd: we beginnen om 20:00 tot 22:00.

Kosten: 10,-

Opgave via mail, telefoon of app.
Mocht je vragen hebben of opmerkingen, bel/ app gerust.

Warme groet,
Leone