Spiritueel café 3 en 17 juli

Hallo Lieve Mensen,
Allemaal nog steeds een beetje anders dan anders maar toch de mogelijkheid om weer samen onder gelijkgestemde te kunnen zijn is er weer. In kleinere groepjes weliswaar. Afhankelijk van het onderwerp is het nu max 8 personen, inclusief zij die de avond verzorgen. Hierom is er een tweede mogelijkheid voor dezelfde avond, mocht 3 juli vol zijn! Namelijk: vrijdag 17 juli.

Thema: Chakra’s

Deze avond komt Petra Lucia Kalsbeek van praktijk Yryda om samen met mij jullie wat leuke handvatten te geven. Omdat de meeste onder ons weten wat chakras zijn of hebben er al wel over gehoord, gaan we vooral kijken wat kun je er mee, met die kennis. Hoe weet je welke chakra wat meer aandacht mag ontvangen en hoe dan?
Met behulp van steentjes, kleuren, visualisatie, engelen en andere mogelijkheden kun je daar achter komen en voor ze zorgen.

Ook als je nog niets van chakras af weet is deze avond leuk of misschien wel ontspannend.

Nieuwsgierig? Zin in? Meld je dan aan voor deze avond.
Wees welkom en maak er samen een gezellige avond van!

Tijd: we beginnen om 20:00 tot 22:00.
Kosten: 10,-

Opgave via mail, telefoon of app.
Mocht je vragen hebben of opmerkingen, bel/ app gerust.
Warme groet,
Leone