Sjamanistisch coachen met paarden

Sjamanistisch  coachen, wat houdt dat in?
Alles staat in verbinding, heeft effect op jou en je omgeving. Wat er in je leven gebeurt is, in het leven van je voorouders, vorige levens en meer.
Vele (oer) volken en natuurgeneeskundigen gaan er van uit dat alles is verbonden met elkaar. En zo ook is jou omgeving verbonden met jou. Zo heeft de wind, de zon, regen en of de dieren die voorbijkomen en schijnbare toevalligheden een waarheid en een verhaal in zich die voor iedereen anders kan zijn. Een waarheid die gezien wil worden opdat je weer kan groeien.

We gaan niet blijven hangen in het oude, alleen dat wat ons niet meer dient en ons tegen houd te zijn wie we in onze volle potentie horen te zijn word gezien en in liefde voor jezelf en het groter geheel naar het licht gebracht.

Doel van de opstellingen of coach dagen is om weer vooruit te kunnen komen, vooruit naar waar jij heen wilt.
De antwoorden zitten in jezelf, je hoeft ze alleen nog te leren zien.

Daar kunnen onder anderen de paarden goed bij helpen.
Ik heb drie geweldige ijslandse paarden, heel verschillend in karakter en daarmee een perfect stel, die het proces kunnen ondersteunen of zelfs begeleiden. Dit komt omdat paarden als vanzelf afgestemd zijn op het wetend veld, en of het harte veld. Ze zijn afhankelijk van elkaars gezondheid en zodra jij bij een kudde binnenstapt is hun zorg dat ook jij sterk staat voor de veiligheid van de hele kudde en vanuit dit principe zijn het geweldige spiegels en coaches. De dieren zijn oordeelloos en vrij van menselijke overwegingen, hierdoor zijn hun aanwijzingen eerlijk en veel makkelijker te accepteren.

Het coachen met de paarden en schapen zal plaats vinden in het weiland waar ze staan,  2 km vanaf de winkel, net buiten het dorp Ruinen.

Voor informatie neem gerust contact op!

Wat bied ik aan:
In overleg is er heel veel mogelijk! Ik benoem hieronder een paar.

*1 op 1 coach sessie  altijd een prachtige ervaring ook als je vraag niet duidelijk is.

*Workshop dagen met een max van 12 personen. Ook op aanvraag.

*Middagje verdieping. Wat oefeningen, spelletjes om goed in je vel te komen. En systemisch werk bij de paardjes. Thema kan in overleg.

*Medicijnwiel middag. Samen het wiel neer zetten en ervaren wat het voor je kan beteken. Voelen waar jij nu staat en vanuit die plek handelen en spreken. Samen drummen of geluid maken.

*In de winkel met behulp van mij, stenen of papier een opstelling maken.

*Workshop dagen om samen bezig te zijn met een thema. Opstellen voor bijvoorbeeld moeder aarde, de element wezens, de dierenwereld, heelal als opstelling of welk positief gericht idee dan ook.
Wat ook kan:  Wat heeft die specifieke plek nodig, dit bedrijf of mijn huis zodat ik mij er thuis kan voelen?

Waarom zou je dit kunnen doen:
Om jou eigen pad te wandelen
Verdieping in jezelf of situatie
Duidelijkheid te creëren voor jezelf
Om meer jezelf te zijn.
Meer in balans
Een onmogelijk lijkende keuze dieper willen begrijpen, invoelen.
Voor het grotere geheel
Gezelligheid met betekenis
Het niet weten (wat je weet)
Bijvoorbeeld je loopt ergens op vast maar kan niet pakken wat dat nu is waardoor je niet verder kunt.
En vast nog veel meer. Voor iedereen wat anders.

Let wel:  Op die dag gebeurt of wordt gezien wat dan gezien mag worden of voorrang heeft om als eerste gezien te worden, voordat de mogelijke vraag waarmee je kwam behandeld kan worden…als dat dan nog nodig is.

Zonder duidelijke vraag of een zo benoemd ‘probleem’, ben je dus ook van harte welkom!