spiritueel café

Hallo lieve mensen,

Eindelijk ga ik dan toch gewoon beginnen met de ruimte in te vullen voor een spiritueel café. Heel lang twijfelde ik over de naamgeving waardoor ik niet kon beginnen. Hierbij meteen een uitnodiging voor een mooiere passendere optie hoe deze avonden te noemen.

Spiritueelcafé is:

Bedoeld als veilige ruimte waar jij, jij kunt zijn. Waar we naar elkaar luisteren en elkaar respecteren. Het gevoel om onder gelijk gestemde te zijn waar je gewoon jou waarheid mag delen. Onder het genot van een kopje kruiden thee lekker kletsen en elkaar ontmoeten,  maar ook verdieping vinden door en van elkaar of via die themas die langs gaan komen.

Iedere avond zal iets anders zijn. Ik nodig iedereen uit die graag zijn of haar wijsheid, kunde, ontdekking of idee wil delen, contact met mij op te nemen om te zien of het past en er een avond aan gewijd kan worden.

Je hoeft nergens goed in te zijn, of goed te kunnen en je hoeft je zeker niet te bewijzen. Samen, de aanwezigen, komen we er vast wel uit.

Voorlopig zal de data nog niet helemaal vast op een dag gepind kunnen worden en is het aan te raden elke keer even te kijken wanneer het zal zijn om je op te geven. Want in sommige gevallen zou het kunnen zijn dat er maar zoveel kunnen komen als past.

We beginnen Woensdag 16 mei, met het transformatie spel.  Samen met Isis hebben we twee spelborden met engelen kaartjes, kaartjes waarin je vast loopt en overgangs-kaartjes. Het is een bordspel maar dan anders, soms confronterend. Je begint dan ook met een thema, speldoel waar je doorheen wilt,  of wat je wilt bereiken en dan gaat het spel beginnen.  Onder weg kunnen je mede spelers je eventueel van feedback voorzien. Je gaat samen, je eigen weg volgen.

Nieuwsgierig? In totaal zijn er nog 6 plaatsen. Dus wees welkom om er samen een gezellige avond van te maken. Bij veel belangstelling kan er vast nog een datum gevonden worden.

Tijd:  we beginnen om   20:00 tot 22:00

Kosten zijn:  vrijwillige bijdrage.

Graag tot ziens in het Elfje!

Warme groet

Leone