Binnenkort

26 en 28 november: Knutselavond voor volwassenen.

Met de gezellige dagen op komst is er mogelijk behoefte om voor je kind, een ander, of gewoon voor jezelf iets te knutselen waar je vrolijk van wordt.

Zondag 26  en/of dinsdag 28 november is er ruimte om te komen knutselen in ’t Elfje. Gezellig met elkaar, onder het genot van een kop thee, een al begonnen knutsel af maken of iets nieuws beginnen. Van eigen materiaal of  te kopen bij mij. (ik zou het wel op prijs stellen als je geen eigen stenen of schelpen mee neemt aangezien ik die in mijn winkel verkoop).

Heb je zelf geen materialen om iets te maken of niet genoeg dan kun je die van mij overkopen. Ik zorg dat er mooie gekleurde lapjes vilt, wol en edelstenen, patroontje voor kabouters, plus materiaal om hem te maken aanwezig zal zijn.

Ook van zoutdeeg kan er een krans, kerstboom versiering of raamhanger gemaakt worden. Deze moet dan na het afbakken nog eventueel versierd worden of geschilderd.

Mocht er behoefte zijn aan nat vilt, haarlint,  ketting met of zonder steentje, lapje voor een tasje o.i.d. geef dit dan a.u.b. bij opgave aan.

Een andere mogelijkheid is het beschilderen van een kussensloop. neem deze dan zelf even mee.

De kosten zijn 3 euro per persoon, exclusief materiaal kosten.

Zondag van 13:30 tot 16:00 en dinsdag avond van 20:00 tot 22:00.

Opgave via mail of app voor 22 november. Ik laat de dag of avond alleen doorgaan bij genoeg aanmeldingen.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen graag via de mail.

vrolijke groet

Leone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *