Spiritueel café 29 juni!Wees welkom lieve mensen,
Het heeft eventjes geduurd maar hier is ze dan weer. Een avond om respectvol met gelijk gestemde te kunnen zijn onder begeleiding van een thema. En dit keer is het Thema:

Bij jezelf blijven.

Ik kreeg veel vraag of opmerkingen van mensen die op zoek waren naar bij zichzelf te blijven. De een noemt het gronden, de ander noemt het niet opgaan in de ander, weer een zegt ik wil niet dat andere steeds over mijn grenzen gaan, ik voel me zo leeg gezogen en noem maar op.
En zo zijn er ook duizenden manieren om dat te doen.
Iedereen heeft een eigen sleutel voor zichzelf.

Deze avond rijk ik een paar handvatten aan en gaan we een paar oefeningen doen om te voelen waar jij begint en ophoud, waar jou grens is en of mag zijn. Gronding, wat is dat eigenlijk? En hoe doe ik dat? We mogen onze kennis hierin delen. Dus kom er gezellig bij als je zin hebt en of dit thema bij jou past. Misschien heb je wel een mooie manier gevonden en wil je die delen met ons, allemaal welkom!

Tijd: we beginnen om 20:00 tot 22:00.

Kosten: 10,-

Opgave via mail, telefoon of app.
Mocht je vragen hebben of opmerkingen, bel/ app gerust.

Warme groet
Leone