Verdieping

Verdiepings ochtenden of middagen.

Hallo Allemaal, zin om bezig te gaan met jezelf en energetische ervaringen op te doen? Wees dan welkom op een verdiepingsmoment, waar we gaan spelen met mogelijkheden. Je mag in het begin (of al eerder tijdens je opgave) aangeven waar jij graag naar wilt kijken of behoefte aan hebt. En dan kijken we wat op die dag in de aanwezige groep de grootste overeenstemming heeft waarmee we aan de slag gaan. Maar open erin gaan is ook helemaal fijn.

Doel van de verdieping:
Iedereen is welkom! Het gaat om gezellig samen bezig zijn en ons te verbinden met al dat is. We mogen leren van elkaars kennis op het gebied van energetisch bewustzijn en aan dit alles ruimte geven.
Het gaat om groeien, spelen en stromen van energie die we in trilling willen verhogen of hoog/ zuiver willen houden. Zodat er meer licht en liefde in en om ons stroomt. Dit door soms de schaduwzijde eens in de ogen te kijken en naar het licht te halen.

Wat houdt dat in?We beginnen in de cirkel en vanuit daar gaan we in beweging, innerlijk of helemaal. We kunnen met van alles aan de gang: kaarten, stenen, drums, systemisch werk/ opstellingen, visualisatie meditatie, tekenen, stem of gewoon onszelf. Om iets op te ruimen uit je systeem en iets positiefs toe te voegen. Je mag komen ervaren welke vorm bij jou past.
We zullen dus ook opstellingen kunnen doen voor het grotere geheel, voor moeder aarde een ceremonie houden en ga zo maar door.

Ik pas mijn tijden aan de hoeveelheid mensen die komen aan. Het kan dus van anderhalf uur tot maximaal 3 uur duren. Met mooi weer kan het buiten in de wei! Zie voor data mijn agenda.
Er is thee en iets lekkers.

Start :10 uur in de ochtend tot uiterlijk 13:00uur
of in de middag: 13:30 tot uiterlijk 17:00 uur
Vergoeding: 36,-
Opgave: Leone -winkel het Elfje
Spiritueel café

Hallo lieve mensen,

Spiritueel café is voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema dat de desbetreffende avond word gedeeld.

Spiritueelcafé is:

Bedoeld als veilige ruimte waar jij, jij kunt zijn. Waar we naar elkaar luisteren en elkaar respecteren. Het gevoel om onder gelijk gestemde te zijn waar je gewoon jou waarheid mag delen. Onder het genot van een kopje kruiden thee lekker kletsen en elkaar ontmoeten,  maar ook verdieping vinden door en van elkaar of via die thema’s die langs gaan komen.

Iedere avond zal iets anders zijn. Ik nodig iedereen uit die graag zijn of haar wijsheid, kunde, ontdekking of idee wil delen, contact met mij op te nemen om te zien of het past en er een avond aan gewijd kan worden.

Je hoeft nergens goed in te zijn, of goed te kunnen en je hoeft je zeker niet te bewijzen. Samen, de aanwezigen, komen we er vast wel uit.

Het is aan te raden elke keer even te kijken  bij het kopje:  agenda voor het snelle overzicht en of onder activiteiten wanneer het zal zijn en  de nodige informatie.

Tijd:  we beginnen om   20:00 tot 22:00

Kosten zijn:  10,- of anders vermeld.

Graag tot ziens in ’t Elfje!

Warme groet

Leone (06 51629875)