Sjamanistische opstellingen middag bij en met de paarden 26 juni


Wat gaan we doen: door middel van het medicijnwiel kijken we waar we nu staan, op dit moment. En nemen we die plaats ook in. We doen een leuke oefening en dan gaan we kijken welke vragen er spelen. En zelfs als uw vraag niet opgesteld word deze dag zullen er toch dingen in beweging zijn gebracht of bevestigd worden. En dat vind ik zo mooi aan samen op het wetend veld aanwezig zijn, het maakt zichtbaar wat gezien mag worden.
Het mag een middag zijn om te genieten, te werken aan jezelf, samen, gedragen door het groter geheel, om handvatten te ontvangen waar je zelf mee aan de slag kunt en om kennis te maken met mijn manier van werken.
Deze dag zijn drie lieve IJslandse paardjes mijn collega’s.

Het thema is open en afhankelijk van de overeenkomsten die we die dag gaan zien.

Kosten kennismakingsprijs: 65,-
Inclusief thee en iets lekkers.
Tijd: 13:00 tot 16:00
Wees welkom!

Opgave via mail, telefoon of app.
Mocht je vragen hebben of opmerkingen, bel/ app gerust.

Warme groet,
Leone