Spiritueel café vrijdag 5 en 12 juni

Hallo Lieve Mensen,
Spiritueel café gaat weer beginnen!
Allemaal een beetje anders dan anders maar toch de mogelijkheid om weer samen onder gelijkgestemde te kunnen zijn is er weer. In kleine groepjes weliswaar. Ik begin met max 6 personen, inclusief zij die de avond verzorgen. Hierom is er een tweede mogelijkheid voor dezelfde avond, mocht 5 juni vol zijn. Namelijk: vrijdag 12 juni.

Ook ga ik er van uit dat jullie zelf rekening houden met de ander door thuis handen te wassen en tijdig door te geven als je je niet geheel gezond voelt.

Thema: Wat leeft er in jou?

Een kennismaking met creatieve coaching.

Creatieve coaching kan jou ondersteunen in jou weg naar persoonlijke ontwikkeling. Wat er intuïtief uit jou handen komt, liegt nooit en dient als een spiegel. Vaak geven we makkelijk woorden aan onze gedachten en gevoelens, omdat dat is wat we geleerd hebben. Maar in die woorden en/of gedachten kunnen we ook verdwalen of een omweg nemen om niet bij de kern te komen van wat er nu speelt of leeft in jou. Het werken met je handen, met je lichaam, met je stem, is een hele mooie ingang om je gedachten en gevoelens te verkennen.

Als kunstzinnig dynamisch coach kan ik je op deze manier ondersteunen en helpen om te kijken naar wat er in jou leeft. Op deze avond een inleiding en een oefening als kennismaking.

Nieuwsgierig? Zin in? Meld je dan aan voor deze avond.
Wees welkom en maak er samen een gezellige avond van!

Tijd: we beginnen om 20:00 tot 22:00.

Kosten: 10,-

Opgave via mail, telefoon of app.
Mocht je vragen hebben of opmerkingen, bel/ app gerust.

Warme groet,
Leone