Tijdelijke stop

Hallo lieve mensen,

Er word zoveel over geschreven en geschreeuwd dat ik niet mee wilde doen. Om er iets over te zeggen bedoel ik ,dus zeg ik vooral dat als dit alles achter de rug is en er weer groen licht is voor kleine groepen of zelfs helemaal weer normale sociale omgang is, dan begint uiteraard spiritueel café ook weer.

De themas die nu nog niet zijn langs geweest, komen alsnog langs en ik verheug me er al op om jullie weer te zien! En de verrijking van thema en samenzijn te mogen ervaren en delen.

Dit berichtje geld alleen voor het spiritueel café, de winkel zelf is wel gewoon open en zeker ook op afspraak goed mogelijk.  Winkel dicht? Dan kunt u ook aanbellen of in de tuin achter even roepen. Met dit heerlijke weer ben ik daar veel te vinden.

Ik wens jullie al het goeds en een heel goede gezondheid, hopelijk tot snel weer!

Lieve groet
Leone