Verdiepins ochtenden of middagen:Hallo Allemaal, zin om bezig te gaan met jezelf en energetische ervaringen op te doen? Wees dan welkom op een verdiepingsmoment, waar we gaan spelen met mogelijkheden. Je mag in het begin (of al eerder tijdens je opgave) aangeven waar jij graag naar wilt kijken of behoefte aan hebt. En dan kijken we wat op die dag in de aanwezige groep de grootste overeenstemming heeft waarmee we aan de slag gaan. Maar open erin gaan is ook helemaal fijn.

Doel van de verdieping:
Iedereen is welkom! Het gaat om gezellig samen bezig zijn en ons te verbinden met al dat is. We mogen leren van elkaars kennis op het gebied van energetisch bewustzijn en aan dit alles ruimte geven.
Het gaat om groeien, spelen en stromen van energie die we in trilling willen verhogen of hoog/ zuiver willen houden. Zodat er meer licht en liefde in en om ons stroomt. Dit door soms de schaduwzijde eens in de ogen te kijken en naar het licht te halen.

Wat houdt dat in?
We beginnen in de cirkel en vanuit daar gaan we in beweging, innerlijk of helemaal. We kunnen met van alles aan de gang: kaarten, stenen, drums, systemisch werk/ opstellingen, visualisatie meditatie, tekenen, stem of gewoon onszelf. Om iets op te ruimen uit je systeem en iets positiefs toe te voegen. Je mag komen ervaren welke vorm bij jou past.
We zullen dus ook opstellingen kunnen doen voor het grotere geheel, voor moeder aarde een ceremonie houden en ga zo maar door.

Ik pas mijn tijden aan de hoeveelheid mensen die komen aan. Het kan dus van anderhalf uur tot maximaal 3 uur duren. Met mooi weer kan het buiten in de wei!
Er is thee en iets lekkers.

Start : 10 uur in de ochtend tot uiterlijk 13:00uur
of in de middag: 13:30 tot uiterlijk 17:00 uur
Vergoeding: 36,-
Opgave: Leone (winkel het Elfje