Spiritueel café 17 januari

Hallo lieve mensen,

Wees welkom op een gezellige avond waar jij gewoon jij kan zijn.

Thema: Aartsengelen
Petra Kalsbeek van Engelenschool komt ons deze avond weer heerlijk meenemen in de energetische wereld om ons heen.
Eigen bewoording: Ik zou graag weer een avond willen vullen met de aartsengelen. Ik vertel dan over de kwaliteiten van hun en hoe je dit toepast in je dagelijkse leven. Wordt een leuke interactieve doe avond met mooie inzichten, want we gaan uiteraard in contact komen met de engelen.

Ze zal Michael, Uriel, Gabriel en Rafael behandelen of:
Ben je vooral benieuwd naar een van de andere aartsengelen dan kun je dit aangeven en dan kan ze kijken of ze diens energie mee kan nemen in de avond. Graag wel ruim voor de avond aangeven, kan gewoon bij mij.


Het word een gezellige avond en iedereen is welkom!

Tijd: 20:00 – 22:00
Kosten : 10,-