Spiritueel café 27 september

Hallo lieve mensen,

Wees welkom op een gezellige avond waar jij gewoon jij kan zijn.Thema: van zelfmedelijden naar Zelf Liefde

Shanna van Arkel, praktijk Let’s Glow , neemt ons deze avond mee op haar pad naar zelfliefde.🧚🏼‍♀️☀️

Hoe mooi zou het zijn als jouw licht zo begint te schijnen dat je iedereen hiermee besmet, dat jij content bent met jezelf en je jezelf kan bevrijden van het gevoel dat veel mensen het slecht met je voor hebben. 27 September geef ik een workshop over hoe jij jezelf bewust kan maken van het slachtofferschap van jezelf of mensen om je heen, die ons soms in het negatieve gevangen houden, maar vooral hoe je dit kan omdraaien naar enorme krachten. Zoals een sprong in je bewustzijn, het verwerken van je eigen trauma(‘s) en het prachtige in te zien en te voelen wat ons dit leven is gegeven.

Mocht je dit een interessant onderwerp vinden dan kan je je vanaf nu aanmelden bij Leone of bij mij. En hopelijk zien we jullie 27 September in ‘het Elfje’.


Tijd: 20:00 – 22:00
Kosten : 10,-