Vrouwenveld 2023

Vanaf nu kan je je ticket voor het Vrouwenveld bestellen! Dit jaar is het thema “Thuiskomen in het Vrouwenveld”. Het wordt weer een heerlijk weekend met een veld vol prachtige vrouwen op de fijne plek “De Uehlenspieghel” in Uffelte, het perfecte decor voor dit weekend!

Het is een intiem, kleinschalig event met mooie, inspirerende workshops, een fantastische catering en een weekend waarin verbinding, plezier en genieten centraal staan.

Alvast een kleine greep uit de workshops die aangeboden worden:

Chandana weet als geen ander hoe je je thuis kan voelen in je vrouwenlijf en neemt je in haar workshop mee hoe je hier contact mee maakt.

Keri Mukti gaat een krachtige Yoni Steam workshop geven en de bedding die zij hierin geeft is helend en laat je deze krachtplek ten volle beleven.

Jolande van Luijk laat ons weer toveren met vilt waarin ze de mooiste natuurlijke materialen meeneemt.

Hanna van Ebbenhorst Tengbergen neemt ons mee op een dynamische dansreis langs de chakra’s, waarin de muziek en de visualisaties ons meenemen door ons eigen energiecentrum.

Leone Zijlstra komt met haar prachtige Ijslandse paardjes een workshop Sjamanistische Opstellingen verzorgen.

Saskia Nieboer neemt ons mee de natuur in waar ze ons leert over de heilzame werking van kruiden en planten en wat je hier allemaal mee kan doen.

Verder zijn we nog bezig met het organiseren van een paar andere mooie workshops, waarin de natuur, zang en creativiteit een rol spelen. Hierover binnenkort meer!

Vrijdagavond en zaterdagavond is er een gezamenlijk feestprogramma. Ook is er zaterdagavond  een mogelijkheid om je praktijk of workshops in een korte pitch te noemen.

We starten vrijdag aan het eind van de middag en eindigen zondag rond 17.00 uur.

Ook hebben we weer een weggeef markt, ongetwijfeld net als verleden jaar weer met allerlei mooie spullen.

Er is ook een fijne koesterplek op het veld waar je naar toe kunt voor wat emotionele/fysieke aandacht.

De tickets voor dit weekend zijn € 245, als je komt kamperen of met de camper komt en € 285,- voor een tweepersoonskamer.

Er zijn beperkt eenpersoonskamers beschikbaar voor € 305,- . Er zijn ook 2 pipowagens en 1 chalet beschikbaar waarvan de ticket    € 330,- is.

Om jezelf ultiem te verwennen is er ook dit jaar weer de fantastische, overvloedige veganistische catering van Kennia. Voor het hele weekend is dat € 70,-.

Om een indruk te krijgen van de vorige Vrouwenvelden kun je op mijn site www.particolaretrainingen.nl  kijken onder het kopje Vrouwenveld.

Om je aan te melden kan je mailen naar particolare@live.nl  of bellen 06-12067679. Je plek is na betaling verzekerd.

Germa, Karina, Ninka en Loeloe