Klankschalen

Spiritueel café                     vrijdag 21 februari

Hallo lieve mensen,

Weer een avond waarin jij gewoon jij mag zijn en we naar elkaar mogen luisteren om onze eigen waarheid er uit te halen.

Deze avond komt Marjolein Schoonewille -Nijmeijer van Klankisbeweging.nl, vertellen en ervaren over klank , geluid en trillingen aan de hand van de klankschalen. Hieronder een stukje in haar eigen woorden:

Thema: Klankschalen!
Alles om ons heen is voortdurend in trilling. Dat is moeilijk te bevatten, gezien we doorgaans gefocust zijn op onze materiële wereld. Maar ook materie is trilling, dusdanig lage trilling dat voor onze zintuigen waarneembaar is. Deze avond duiken we in de wereld van trilling, ook wel het oerbeginsel van de mens en onze werkelijkheid.

Deze avond ben ik uitgenodigd te vertellen en laten ervaren, zodat er meer bewustzijn ontstaat op dit grondbeginsel en daarmee ook de mogelijkheid een begin te maken dit in je leven te gebruiken en te integreren.

Het is de intentie om er een interactieve avond van te maken waarin er ruimte is om vragen te stellen.

Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor komende datum.

Tijd: we beginnen om 20:00 tot 22:00.
Kosten: 10,-

Opgave via mail of bellen/ appen.
Mocht je vragen hebben of opmerkingen, graag via de mail.

Warme groet,
Leone