Spiritueel café 13 december

Spiritueel café Vrijdag 13 december

Hallo lieve mensen,

Vrijdag 13 december is alweer de laatste spiritueel café van dit jaar. Ook deze avond draait weer om gezelligheid en respect voor elkaar. Zoals de natuur verstilt en zich terugtrekt in zijn diepe zelf, zo worden wij ook daartoe uitgenodigd. Voor sommigen is het een heerlijke tijd, waarin zij weer thuiskomen in hun lichaam. Voor anderen is het zwaar of confronterend, omdat naar buiten gaan hen makkelijker valt.

Thema: December: achtergronden en vieringen.

Deze avond komt Pauline Smelt om naar haar inzichten en beleving te vertellen over wat er speelt in deze tijd van het jaar.  Dit vanuit de antroposofie en de christengemeenschap waarin zij een weg heeft gevonden.

Kom gezellig deze avond langs. We praten in een warme open sfeer over dit jaargetijde, waarin Sinterklaas de kinderharten verblijdt en het licht in ons hart aanwakkert voor de komst van het Christuskindje, midwinter en de twaalf heilige nachten.


Nieuwsgierig? Zin in? Meld je dan aan voor deze avond.

Wees welkom en maak er samen een gezellige avond van!

Tijd: we beginnen om 20:00 tot 22:00.

Kosten: vrijwillige bijdrage

Opgave via mail, telefoon of app.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen, bel/ app gerust.

Warme groet,

Leone