Spirituele ontmoeting

Op 21 juni 2019 komen Peter en Mirjam weer naar Het Elfje!

Het begint om 20:00 uur
Opgave gewoon bij mij: info@mamoedanka.nl
Kosten zijn € 10,= p.p.

Mirjam en Peter maken op deze avond contact met overledenen. De mediums nemen de energie van overledenen waar en geven de informatie door die de zielen aan hen geven.

Elk medium maakt voor de groep gasten een aantal contacten met overledenen. Op deze Avond van de Zielen zijn het de overledenen zelf die bepalen voor wie en met welke informatie ze door willen komen.

Het is een liefdevolle ervaring, waardoor je kunt gaan beseffen: onze dierbaren die heengegaan zijn, zijn nog steeds bij ons!

De mediums hebben hun driejarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap voltooid en willen graag mensen in contact brengen met hun dierbaren die al overgegaan zijn naar de andere kant van het leven.

Wees welkom!

Privé consult

Waar : Het Elfje Westerstraat 27, 7961BA, Ruinen

Prijs : € 30,= (ca. 45 minuten)
(in contanten te voldoen)

Peter Groenewegen geeft privéconsulten. Dit kan bestaan uit een psychic consult waarbij informatie uit uw energieveld wordt gelezen, wat speelt er in jouw leven? Je kunt een mediamiek consult krijgen waarbij er contact gemaakt wordt met dierbare overledenen. Een healing behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij jouw energieveld in balans wordt gebracht en je inzicht krijgt in de aard van spanningen. Er is een combinatie van al het bovenstaande mogelijk.

24 Juni 2019

Naam

09:30 uur

10:30 uur

12:00 uur

13:00 uur

Om te reserveren voor een privé consult neem je regstreeks contact op met Peter, bel 06‐30716601 of mail info@inter‐advice.nl
Peter laat je dan zo snel mogelijk weten of en welk tijdvak nog beschikbaar is.

Warme groet
Leone