spiritueel café 11

 

Spiritueel café                                 Vrijdag 8 maart

Hallo lieve mensen,

Vrijdag 8 maart komt Irene Kuyters van HÉLA  COACHING vertellen over biografiewerk en hoe we vanuit biografisch perspectief naar ons eigen levens verhaal kunnen kijken. Een avond om te proeven, vragen te stellen en gezellig samen te zijn.

Thema: Biografiewerk
Biografiewerk is het onderzoeken van je eigen levensverhaal. Het persoonlijke levensverhaal, de biografie, bevat een schat aan informatie over jezelf.

Ontmoetingen, toevallige gebeurtenissen. In ons dagelijkse leven hebben we weinig tijd om hier bij stil te staan. Doen we dit wel dan blijken er verassende boodschappen in verborgen te zijn waar we meer eigen en wijzer van kunnen worden.

Wat biografiewerk je brengt is inzicht waardoor het uitzicht anders wordt.

Irene is inmiddels al heel wat jaren bezig met het helpen vinden van wie je werkelijk bent, in de vorm van waar je staat en heen wil. In haar praktijk werkt ze ook met kinderen en jongeren, haar paarden spelen hierbij een essentiele rol. Ik ken haar als iemand die de kinderen weer laat voelen wat ze voelen en daardoor kunnen groeien omdat het niet langer in hun onbewuste worstelt maar doorleeft mag worden, ze mogen de letterlijke teugels in hun eigen handen leren nemen.

 

Nieuwsgierig? Zin in? Meld je dan aan voor deze avond of kijk op haar site www.irenekuyters.com.

Wees welkom!

 

Tijd: we beginnen om 20:00 tot 22:00.

Kosten: vrijwillige bijdrage

Opgave via mail of app.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen bel/ mail/app gerust.

Warme groet
Leone