Herfst Knutselmiddag!

Knutselmiddag!

Op zondag 20 en maandag 21 oktober in ‘het elfje’.

Het thema is ‘HERFST’.

Kom gezellig langs voor een leuke middag knutselen. Er zijn meerdere mogelijkheden om te maken zoals: een kaboutertje, egeltje of muisje van wolvilt, glazenpotjes plakken, herfstslinger rijgen, boswezentje of herfstbakje van klei of egeltje van zoutdeeg en meer.

Vind je een mooie veer, een leuk takje, wat dennenappeltjes of wat je mooi vindt en je aan de herfst doet denken, neem gewoon lekker mee misschien kun je het gebruiken, bijvoorbeeld in de slinger of je eigen herfst wezentje.

Kosten zijn: 1.50 euro per knutsel.

Jullie zijn welkom van 13:00 tot 16:00uur.

Graag opgeven als u komt.

 

Op dit moment heb ik vooral aanmeldingen voor maandag, het zou kunnen zijn dat ik zondag laat vervallen mocht daar te weinig tot geen aanmeldingen voor zijn.

Warme groet
Het Elfje