spiritueel café 6

 

Spiritueel café Vrijdag 26 oktober

 

Hallo lieve mensen,

Oei oei wat laat, mijn excuses! Maar:

Vrijdag is er weer ruimte waar jij, jij kun zijn. Waar we naar elkaar luisteren en elkaar respecteren. Het gevoel om onder gelijkgestemden te zijn, waar je gewoon jouw waarheid mag delen en uit filteren.

Onder het genot van een kop kruidenthee lekker kletsen en elkaar ontmoeten, maar ook verdieping vinden door en van elkaar en via de thema’s die langs gaan komen.

Thema: Totemdieren.

Deze avond zal ik mijn verhaal delen over hoe en wat ik als totemdieren/ krachtdieren zie en hoe ze je kunnen helpen jezelf te zijn, accepteren, begrijpen en je weg te bewandelen in je kracht. We gaan kijken of je contact kunt leggen met jou persoonlijke krachtdier. Heb je al contact dan kun je die verdiepen of misschien verschijnt er nog een ander op het toneel. Mogelijk aangevuld door jullie eigen kennis word het vast een leerzame avond.

Nieuwsgierig? Zin in? Meld je dan aan voor deze avond.

Wees welkom en maak er samen een gezellige avond van!

Tijd: we beginnen om 20:00 tot 22:00.

Kosten: vrijwillige bijdrage

Opgave via mail of app liefst zo snel mogelijk.

Mocht je vragen hebben of opmerkingen bel/ app gerust.

Warme groet

Leone