Spiritueel cafe               Woensdag 11 juli!

Hallo lieve mensen,

Wederom op een woensdag avond, dit omdat ik zaterdag 14 juli op de opendag van de Naoberhoeve ga staan met een kraampje, een geweldig fijn biologische land en zorgboerderij. Een aanrader om eens te gaan kijken.

Thema

Thema voor deze keer zullen de stenen zijn die ik met liefde koester omdat ze zoveel te bieden hebben. We zullen het over mogelijk gebruik hebben en invoelen en misschien je eigen kracht ontdekken door je ziele of totemsteen te ontmoeten. Kom je laten inspireren en jou ervaringen delen of opdoen.

Waarvoor is Spiritueelcafé:

Bedoeld als veilige ruimte waar jij, jij kunt zijn. Waar we naar elkaar luisteren en elkaar respecteren. Het gevoel om onder gelijk gestemde te zijn waar je gewoon jou waarheid mag delen. Onder het genot van een kopje kruiden thee lekker kletsen en elkaar ontmoeten,  maar ook verdieping vinden door en van elkaar of via die themas die langs gaan komen.

Je hoeft nergens goed in te zijn, of goed te kunnen en je hoeft je zeker niet te bewijzen. Samen, de aanwezigen, komen we er vast wel uit.

Opgave: Laat tijdig even weten als je weet dat je komt, kan via app, mail of live. Mocht je mij nog niet ontmoet hebben, dan is live wel het prettigste.

Tijd:  we beginnen om   20:00 tot 22:00

Kosten zijn:  vrijwillige bijdrage.

extra info:

Ik heb ook besloten mits voldoende aanmeldingen gewoon door te gaan in de zomer vakantie. Woensdag 8 of vrijdag 10 augustus, dat word later duidelijk.

Graag tot ziens in het Elfje!

Warme groet

Leone